הצטרפות חינם | התחברות
דף הבית רשימת חברות מגזין חנות דרושים
בחר עסק באזור בחר קטגוריה
כל הארץ( 86 )
אזור הצפון( 9 )
אזור השרון והסביבה( 6 )
אזור המרכז( 18 )
אזור הדרום( 3 )
ירושלים והמרכז( 7 )
אזור השפלה והסביבה( 1 )
אילת והערבה( 0 )
קייטרינג( 72 )
דוכני מזון( 12 )
שף פרטי( 9 )
שירותי בר לאירועים( 13 )
מהמטבח הפרטי( 7 )
בחר קטגוריה
בחר אזור
המטבח של כרמל
קייטרינג כשר - על האש

"המטבח של כרמל" מתמחה בשירותי קייטרינג הכוללים את מיטב הבשרים שניתן לקבל במתכונת של ברביקיו עם עיצוב שולחנות מיוחד ויוקרתי בכלי פורצלן אשר בו ניתן לשלב פינות ישיבה אלטרנטיביות, כלים מיוחדים ואותנטיים עם אלמנטים מיוחדים הכוללים תצוגה מרהיבה של בשר על האש והופעה בלתי נשכחת בהכנת הבשר והגשתו על ידי צוות קייטרינג מיוחד ומיומן של "grill man's". אנו מגיעים עם צוות קייטרינג המחולק למספר צוותים הדואגים לעריכת השולחנות ועיצובם, הגשה בבופה, אנשי "בר בי קיו" שדואגים לשמור את הבשר חם וטרי על האש וגם עובדים כללים שדואגים שהכול יתפקד בצורה הטובה ביותר ושדבר לא יחסר.

12345
1 חוות דעת



054-4607079
קטגוריות משוויכות:
קייטרינג


אתר אינטרנט: c-cuisine.co.il/
פרופיל חברה חוות דעת גלריית תמונות תפריטים מבצעים

קייטרינג "המטבח של כרמל"

"המטבח של כרמל" מתמחה בשירותי קייטרינג הכוללים את מיטב הבשרים שניתן לקבל במתכונת של ברביקיו עם עיצוב שולחנות מיוחד ויוקרתי בכלי פורצלן אשר בו ניתן לשלב פינות ישיבה אלטרנטיביות, כלים מיוחדים ואותנטיים עם אלמנטים מיוחדים הכוללים תצוגה מרהיבה של בשר על האש והופעה בלתי נשכחת בהכנת הבשר והגשתו על ידי צוות קייטרינג מיוחד ומיומן של "grill man's".
אנו מגיעים עם צוות קייטרינג המחולק למספר צוותים הדואגים לעריכת השולחנות ועיצובם, הגשה בבופה, אנשי "בר בי קיו" שדואגים לשמור את הבשר חם וטרי על האש וגם עובדים כללים שדואגים שהכול יתפקד בצורה הטובה ביותר ושדבר לא יחסר.

בשר איכותי, טעים וטרי !
בקייטרינג "המטבח של כרמל" אנחנו מאמינים באיכות. כל הבשרים שלנו נבחרים בקפידה ומגיעים ישר מהמשחטה אלינו לקצביה, כל הבשרים טריים ומוכשרים ולא מוקפאים בשום שלב, לבשרים לא מתווספים מרכיבים נוספים הגורמים לניפוח הכמות אך פוגעים באיכות, אנו דואגים לקחת את המובחר שבבקר והעוף על מנת לקבל את הטעם המיוחד שאליו אנו מכוונים. לפני הצליה על האש הבשר עובר תהליך של "יישון" על פי מיטב המסורת הארגנטינאית הידועה בטעמו המיוחד של הבשר לאחר תהליך זה, את כל שאר מטעמי הבשר אנו מייצרים בעצמנו בקצביה, בשר הקבב הביתי נטחן בסמוך לאירוע והנקניקיות מיוצרות בעבודת יד ולאחר שהבשר עבר תהליך של תיבול מיוחד.
אנו דואגים שבכל שיפוד שיונח העל האש, בין של בשר או של עוף, יהיו נתחי בשר עשירים ועסיסיים ולוקחים בחשבון את הצלייה המיוחדת שלנו.
נתחי ה"סינטה" וה"פילה" עוברים תהליך של קילוף מיוחד המעניקים להם את העסיסיות על האש.
בשר ה"אסאדו"- נבחר בקפידה וביום האירוע מתחילים בהכנתו כ- 3 שעות לפני האכילה.
נקניקיות ה"צ'וריסוס" גם הן –עוברות תיבול מיוחד המעניקות להן טעם של עוד.

תוספות

אנחנו בקייטרינג "המטבח של כרמל" מכירים בחשיבות התוספות שמוגשות עם הבשר ודואגים שבכל התוספות והסלטים המיוחדים שלנו הטעם יהיה בלתי נשכח ולשם כך בחרנו ב"שף" מקצועי ביותר עם ניסיון רב שיחד עם הירקות הטריים והתיבול המיוחד יוצר את המנה המושלמת!

קפה ומתוקים

לצוות קייטרינג "המטבח של כרמל" יש גם צד "מרוקאי" שמכין עבורנו את הקינוחים המתוקים והמיוחדים שכולם תמיד אוהבים עם התה שבסוף הערב בפינה מרוקאית מעוצבת ומאובזרת, לצד מבחר פירות העונה.

לסיכום
בשר על האש צריך לדעת איך להכין ומה להכין ובזה בדיוק אנחנו טובים, לכן...... בערב החשוב שלכם אל תיקחו סיכונים .....פשוט תתקשרו אלינו ואנחנו כבר נעשה את כל השאר!

 

צור קשר
טלפון: 054-4607079
איש קשר: שלומי
שם מלא:
טלפון:
אימייל:
מהות הפנייה:
פרטים נוספים:
קוד אבטחה:
וויז גרופ מדיה בע"מ - בניית אתרים | כל הזכויות שמורות Cateringo 2010-2018
ניווט מהיר

קייטרינג

קייטרינג כשר

קייטרינג חלבי

תנאי שימוש

רשימת חברות קייטרינג

מגזין

החשבון שלי

עדכון חשבון

פתיחת חשבון

בקשה לניהול חשבון קיים

פרסם אצלנו

אמצעי פרסום באתר

תמיכה

תמיכה טכנית בהכנסת מודעה


זרים מתוקים | מתנות ליולדות | סליקה באינטרנט