הצטרפות חינם | התחברות
דף הבית רשימת חברות מגזין חנות דרושים
בחר קטגוריה
  • סוגי קייטרינג שונים
  • מאכלי עדות /עמים
  • טיפים לבחירת חברת קייטרינג
  • טוב לדעת
  • ציוד מקצועי למטבחי קייטרינג

    ניהול חברת קייטרינג דורש יכולת ארגון טובה של אנשי הצוות וגם של המטבח. כאשר אנחנו מקימים חברת קייטרינג אנחנו צריכים לדאוג שבחברה יהיה את כל הציוד שאנחנו צריכים. חברות קייטרינג צריכות ציוד רב במטבח שלהן כמו סירים ומחבתות, חומרי גלם להכנת המנות וגם ציוד מקצועי נוסף כמו מבערים לגריל גז או תנורי אפייה.
    נוסף ב: 16/12/2015
    הדפס

    חשוב מאוד להשקיע באיכות החומרים והציוד של חברת הקייטרינג שלנו כי זה בא לידי ביטוי באיכות האוכל שאנחנו מבשלים ומגישים ללקוחות שלנו. ככל שהמטבח שלנו יהיה מצויד בצורה טובה יותר כך איכות המנות שאנחנו מגישים תהיה יותר טעימה.

    מבערים לגריל גז לחברות קייטרינג

    כאשר אנחנו מקימים חברת קייטרינג או כאשר אנחנו רוצים לשדרג את המטבח של חברת הקייטרינג שלנו כדאי לנו להשקיע בקנייה של מבערים לגריל גז. מבערים אלו איכותיים מאוד והם מתאימים למטבחים מקצועיים. כאשר מבשלים במטבח מקצועי צריך לבשל פעמים רבות לעשרות ואף למאות אנשים תוך זמן קצר. מבערי גז או מבערים של גריל גז יכולים לאפשר לבשל מנות ברמת איכות גבוה מאוד תוך עמידה בלוחות זמנים לחוצים מאוד. באמצעות מבערים אלו אנחנו יכולים להבטיח ללקוחות שלנו שאנחנו מגישים להם מנות טריות שבושלו בו במקום ולא חוממו או עברו תהליך של הקפאה וחימום מחדש.

    למה חשוב להשקיע בציוד המטבח שלנו?

    אז למה בעצם חשוב שנשקיע בציוד של המבטח שלנו? כאשר אנחנו משקיעים בציוד של המטבח המקצועי שלנו בין אם יש לנו מסעדה, בית קפה או חברת קייטרינג, אנחנו דואגים לאיכות המזון של החברה שלנו. כאשר אנחנו מגישים מזון איכותי ומנות אנינות טעם אנחנו יכולים לשפר את התדמית המקצועית שלנו וגם את מחזור העסקים שלנו. ככל שנשקיע יותר באבזור וציוד המטבח של החברה שלנו כך המזון שלנו יהיה איכותי יותר ונוכל להציע רמת שירות גבוה יותר לקהל הלקוחות שלנו. כאשר הלקוחות שלנו יהיו מרוצים הם ימליצו עלינו ללקוחות חדשים והעסק שלנו ישגשג ויפרח.

    איך אפשר לשפר את ציוד המטבח המקצועי שלנו?

    יש הרבה דרכים שיכולות לעזור לנו לשפר את הציוד המקצועי שיש במטבח המקצועי שלנו. כאשר אנחנו רוצים לשדרג ולשפר את איכות המטבח שלנו אנחנו יכולים לקנות הרבה מאוד ציוד מקצועי חדש. כך למשל קנייה של מבערים חדשים, קנייה של מחבתות חדשות, של סירים חדשים ושל כלי ואביזרי בישול שונים יכולה לשדרג את איכות המטבח שלנו. אנחנו יכולים לבחור גם לשפץ את המטבח שלנו כך שיהיה בו יותר חלל עבודה והעבודה בו תהיה נוחה ונעימה יותר לצוות העובדים שלנו. ככל שבמטבח שלנו יהיה יותר מרחב ומקום לבשל כך העובדים שלנו יוכלו לבשל מאכלים איכותיים יותר תוך עמידה בלוחות זמנים קצרים ולחוצים יותר.  

    וויז גרופ מדיה בע"מ - בניית אתרים | כל הזכויות שמורות Cateringo 2010-2018
    ניווט מהיר

    קייטרינג

    קייטרינג כשר

    קייטרינג חלבי

    תנאי שימוש

    רשימת חברות קייטרינג

    מגזין

    החשבון שלי

    עדכון חשבון

    פתיחת חשבון

    בקשה לניהול חשבון קיים

    פרסם אצלנו

    אמצעי פרסום באתר

    תמיכה

    תמיכה טכנית בהכנסת מודעה


    זרים מתוקים | מתנות ליולדות | סליקה באינטרנט