הצטרפות חינם | התחברות
דף הבית רשימת חברות מגזין חנות דרושים
בחר קטגוריה
  • סוגי קייטרינג שונים
  • מאכלי עדות /עמים
  • טיפים לבחירת חברת קייטרינג
  • טוב לדעת
  • כיצד בוחרים קייטריניג לארוע חברה

    הפקת אירוע היא לא עניין של מה בכך. כל מי שהתנסה בהפקת אירוע פרטי יודע כמה משימות עמדו לפניו וכמה החלטות קיבל בכל רגע. הפקת אירוע מחייבת התייחסות לפרטים רבים, כולל מי יגיע לאירוע, איזה אמצעי בידור יהיו במהלכו (מופע, מוזיקה ועוד) וכמובן שיש להתייחס למוזמנים.

    נוסף ב: 28/05/2015
    הדפס

    המוזמנים אשר מגיעים לאירוע מצפים ליהנות בו וגם לשבוע ואין זה משנה אם מגיעים לאירוע פרטי או עסקי. שלא כמו אירוע פרטי, אירוע עסקי מחייב ויכול להשפיע על פעולות שונות בחרה ולכן אם הוטל עליכם להפיק אירוע יכול להיות מאד שתרצו להיעזר באנשי מקצוע ולקחת גם ייעוץ קולינרי כשהמטרה היא ליצור את האירוע הכי טוב שאתם יכולים.

    המטרה – להרשים את המוזמנים

    המטרה של אירועי חברה היא להרשים את המוזמנים וכך להשיג את המטרות של החברה. המוזמנים לאירוע יכולים לשנות את דעתם על החברה והכול  בשל אופי האירוע. כיוון שכך, חשוב לשים לב לכל פרט באירוע ולתכנן אותו בקפידה. כל מי שמוטלת עליו המשימה להרשים את המוזמנים וליצור אירוע מיוחד יבין כי הוא לא חייב להיות לבד. ישנם אנשים שהמקצוע שלהם הוא לסייע לאנשים אשר מארגנים אירועים בחברה ויכולים להעניק ייעוץ קולינרי, עזרה בבחירת המוזיקה, יצירת תפאורה (גם בחירת צבע המפות היא חלק מיצירת התפאורה) ועוד. הרשמת המוזמנים היא משימה חשובה ואין צורך לעשות את כל ההחלטות לבד.

    ההבדל בין אירוע פרטי לאירוע חברה

    לא כל מי שארגן לעצמו אירוע פרטי והתחתן פעם יכול לארגן אירוע חברה. ישנם כמה הבדלים משמעותיים בין אירוע פרטי לאירוע חברה:

    ■ אירוע חברה יכול להשפיע על הצלחתה בעוד אירוע פרטי נועד בעיקר לשמחה משותפת עם המוזמנים.

    ■ המוזמנים לאירוע חברה מצפים להיות אורחים בלי להיות מחוייבים בחזרה לחברה.

    ■ הקייטרינג צריך להיות מרשים לא רק בטעם אלא גם בנראות שלו והוא צריך להתאים לאופי האירוע ולחברה.

    ■ לאירוע יש תוכן משלו ולא סדר קבוע (כמו באירועים פרטיים שבהם לרוב יש טקס, כיבוד וריקודים).

    ■ ישנם בעלי מקצוע המתמחים בייעוץ לאירועי חברה כמו למשל ייעוץ קולינרי שמיועד לאירוע פרטי יהיה שונה מזה של אירוע חברה.

    להתייחס לכיבוד בכבוד

    אירע חברה מחייב אותנו להתייחס לכל פרט בתשומת לב רבה. אפילו בתכנון הכיבוד שיוגש לאורחים אנחנו חייבים להתייחס להמון פרטים. עלינו להתייחס לקהל היעד שלנו, להחליט האם הקייטרינג יוגש לשלוחנות או כבופה. עלינו לבחון אם אנחנו רוצים לשלב מנות טבעוניות, אם הקייטרינג יהיה חלבי או בשרי ועוד. דרך ייעוץ קולנרי נוכל לקבל תשובה לכל השאלות ולהחליט בצורה הטובה ביותר איזה קייטרינג לקחת לאירוע ומה יוגש במהלכו וכיצד. יש לזכור כי אירוע חברה חייב להשיר רושם על המוזמנים ולכן חשוב לא רק מה יוגש בו אלא כיצד תהיה ההגשה וכיצד נראה האוכל.

    וויז גרופ מדיה בע"מ - בניית אתרים | כל הזכויות שמורות Cateringo 2010-2018
    ניווט מהיר

    קייטרינג

    קייטרינג כשר

    קייטרינג חלבי

    תנאי שימוש

    רשימת חברות קייטרינג

    מגזין

    החשבון שלי

    עדכון חשבון

    פתיחת חשבון

    בקשה לניהול חשבון קיים

    פרסם אצלנו

    אמצעי פרסום באתר

    תמיכה

    תמיכה טכנית בהכנסת מודעה


    זרים מתוקים | מתנות ליולדות | סליקה באינטרנט