הצטרפות חינם | התחברות
דף הבית רשימת חברות מגזין חנות דרושים
בחר קטגוריה
  • סוגי קייטרינג שונים
  • מאכלי עדות /עמים
  • טיפים לבחירת חברת קייטרינג
  • טוב לדעת
  • פיצה- המאכל של כל העדות

    את המאכל פיצה, לא צריך להציג. כמעט כל עדה בכל מדינה מכירה את המאכל הזה שמקורו באיטליה. למעשה זהו מאכל המבוסס על סמלה הלאומי של איטליה- דגל איטליה על צבעיו המובחנים לבן אדום וירוק. את הצבע הלבן מסמל הבצק הלבן והפריך שממנו הפיצה עשויה וכמובן גם הגבינה הצהובה המבעבעת, הצבע האדום מושג באמצעות רוטב העגבניות העשיר והירוק הוא כמובן התבלינים המפוזרים מעל הפיצה או עשבי התיבול השונים.

    נוסף ב: 25/12/2014
    הדפס

    בצק פיצה אמיתי לרוב מכינים באמצעות שמרים טריים בתהליך התפחה בן כמה שלבים. לבצק עשיר יותר ניתן להוסיף למרכיבים גם חמאה אך אם מעוניינים דווקא באופציה בריאה יותר למאכל זה, ניתן להחליף את הקמח הלבן שמופיע במרבית המתכונים, בקמח מלא ובגבינה דלת שומן.

    לא רק שהפיצה היא מאכל משפחתי אהוד מאוד, אלא היא גם משמשת כמנת פתיח מוצלחת באירועים אם מכינים את הפיצה בתצורה אורכית ולא עגולה. בדיוק בשביל השימוש במאכל זה גם לאירועים, מצורף בפניכם מתכון חדשני לפיצה- שבלולי פיצה. הרעיון הוא הכנת פיצה עם אותם המרכיבים רק בצורה פחות מוכרת שסביר להניח שגם היא תחטף מן השולחן חיש מהר.

    חומרים ל-50 שבלולי פיצה:

    ■ 500 גר' כוסות קמח (כ-3 כוסות לערך)

    ■ 25 ג' שמרית שמרים טריים

    ■ חצי כף מלח

    ■ כף סוכר

    ■ ביצה אחת גדולה

    ■ 1/4 כוס שמן צמחי משובח (זית, קנולה וכולי)

    ■ 3/4-1 כוס חלב (ניתן גם כוס מים)

    ■ רוטב עגבניות לפיצה

    חומרים למלית:

    ■ 400 גר' גבינה מגוררת קשה לפי הטעם האישי

    ■ 1/2 כוס זיתים מגולענים (שחורים/ ירוקים/ פטריות אם לא אוהבים זיתים)

    אופן ההכנה:

    1. שמים בקערה רגילה או בקערת מערבל את כל החומרים לבצק מלבד רוטב העגבניות. מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. מכניסים את גוש הבצק לקערה נקייה ומשומנת, הופכים אותו מכל הצדדים כך שיספוג את השמן שבקערה ומכסים לתפיחה למשך שעה- שעה וחצי.

    2. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-4 כדורים שווים בגודלם. מקמחים את משטח העבודה היטב ואת הכדור הראשון מרדדים לגודל מלבן באורך של 20 ס"מ. את המלבן מורחים ברוטב העגבניות ומפזרים מעל את הגבינה ואת התוספות (הזיתים/ הפטריות/התירס).

    3. את הבצק עם המילוי מגלגלים לצורת רולדה ארוכה. חותכים לפרוסות עבות או דקות לפי ההעדפה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות. מניחים לתפוח לעוד 20 דק'. לאחר ההתפחה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. כאשר המאפה משחים והגבינה מבעבעת ניתן להוציא.

    וויז גרופ מדיה בע"מ - בניית אתרים | כל הזכויות שמורות Cateringo 2010-2018
    ניווט מהיר

    קייטרינג

    קייטרינג כשר

    קייטרינג חלבי

    תנאי שימוש

    רשימת חברות קייטרינג

    מגזין

    החשבון שלי

    עדכון חשבון

    פתיחת חשבון

    בקשה לניהול חשבון קיים

    פרסם אצלנו

    אמצעי פרסום באתר

    תמיכה

    תמיכה טכנית בהכנסת מודעה


    זרים מתוקים | מתנות ליולדות | סליקה באינטרנט