הצטרפות חינם | התחברות
דף הבית רשימת חברות מגזין חנות דרושים
בחר קטגוריה
  • סוגי קייטרינג שונים
  • מאכלי עדות /עמים
  • טיפים לבחירת חברת קייטרינג
  • טוב לדעת
  • איך לפתוח חברת קייטרינג עצמאית

    בבואכם לפתוח חברת קייטרינג עולות שאלות רבות של בכלל איך להתחיל, כתבה זו תאיר לכם את הדרך ותבהיר לכם מהם הצעדים הראשונים שצריך לעשות בכדי לפתוח חברת קייטרינג

    נוסף ב: 15/10/2010
    הדפס

    כתבה זו עוסקת ברשימת הדורשה לכם לפתיחת חברת קייטרינג

    ענף הקייטרינג מתאפיין בתנודות רבות ישנן תקופות בהן מחזור העסקים הינו גדול וישנן תקופות שהעסק כמעט ולא עובד לדוגמה בימים של ספירת העומר פסח ובחורף . ישנם מגוון רחב של סוגי קייטרינג שונים החל מקייטרינג מוסדי ועד לקייטרינג פרטי המשרת קומץ קטן של אנשים .
    ברגע שגמרתם בדעתכם והחלטתם לפתוח עסק לקייטרינג חשוב לזכור להכין תוכנית עסקית קטנה שתמחיש לכם את הצרכים הדרושים לכם בכדי לפתוח ונהל קייטרינג מוצלח.


    ברשימה הבאה אנו ננסה למפות את מקצת השאלות אשר עולות בבואכם לפתוח עסק קייטרינג חדש

    ■  אילו שירותי קייטרינג העסק שלכם מציע? האם להפעיל שירות קייטרינג עסקי מלא ,שירות קייטרינג המותאם לארגונים מוסדיים, שירות קייטרינג מותאמים אישית, או אירועים מזדמנים ?

    ■ בדיקת האישורים להם אתם זקוקים מהעירייה וממשרד הבריאות בבואכם לפתוח עסק לקייטרינג מהם המגבלות שלכם ,מה הגודל המינימאלי של המטבח לו אתם זקוקים.

    ■ קביעת שעות הפתיחה שלכם תמחור המנות . זכרו לכלול כל דבר, דמי היתר, ציוד נלווה לקייטרינג, הוצאות שיווק, מדים, עלויות החומרים וכדומה.

    ■ יש לבנות תקציב לפחות שנה אחת קדימה ולחשוב איך לעבוד נכון פיננסית.

    ■ תשאלנו את עצמכם כיצד תוכל לממן את ההתחלה של העסק האם להכניס משקיע או לקחת הלוואה מהבנק.

    ■ ביטוח חבות ואחריות מקצועית הדרושים כדי להגן על עסקי הקייטרינג שלכם. ( מדובר במזון ובחיי אדם לכן חשוב מאוד לדאוג לביטוח המתאים ) .

    ■ איך אתם תנהלו את העסק שלכם ? איך תחלקו את האחריות בין העובדים השונים ? יש לחשוב על מדיניות הביטולים, מדיניות התשלומים , תכנות התפריט, מקום לטעימות, חוזים עם ספקים ואיך בכלל אתם הולכים לשנע את המזון ?

    ■ עם אלו ספקי מזון אתם הולכים לעבוד ?

    ■ האם אתם מעוניינים לשכור חלק מהציוד או לעסוק גם בהשכרת ציוד קייטרינג לאירועים.

    ■ מה שם הקייטרינג שלכם ?

    בעל חברה לקייטרינג ממלא תפקידים רבים מעבר לתפקיד השף הראשי האחריות היא עצומה והתפקיד כולל לא רק בישול אלא גם ניהול חשבונות מול הבנקים שיווק ומכירות , שליח , פקיד ועוד תפקידים רבים.

    שאלות נוספות שיש להביא בחשבון בעת בניית תוכנית לעסקי הקייטרינג שלכם:

    ■ האם הרעיון העסקי שלנו מעשי אל מול הביקושים ?

    ■ מהי התחרות שלנו?

    ■ מהו היתרון שלנו על פני המתחרים ?

    ■ האם אנו יכולים לספק שירות באיכות טובה יותר?

    ■ האם אנו יכולים ליצור ביקוש עבור העסק שלנו?

    ■ איך יהיה מבנה החברה שלכם או העסק שלכם "עוסק מורשה או חברה בע"מ ?

    התשובות שלכם לשאלות הללו יעזרו לכם להתמקד במטרה, על שאלות אלו כדאי לכם לבסס את התוכנית העסקית שלכם אשר תכלול בין היתר את תחום ההתמחות של הקייטרינג שלכם, קהל היעד הגמישות שלכם ואיך אתם רואים את העסק שלכם בעוד 5 שנים .

    והכי חשוב שתיהנו מהדרך....

    וויז גרופ מדיה בע"מ - בניית אתרים | כל הזכויות שמורות Cateringo 2010-2018
    ניווט מהיר

    קייטרינג

    קייטרינג כשר

    קייטרינג חלבי

    תנאי שימוש

    רשימת חברות קייטרינג

    מגזין

    החשבון שלי

    עדכון חשבון

    פתיחת חשבון

    בקשה לניהול חשבון קיים

    פרסם אצלנו

    אמצעי פרסום באתר

    תמיכה

    תמיכה טכנית בהכנסת מודעה


    זרים מתוקים | מתנות ליולדות | סליקה באינטרנט