אודות

אודות אבי אזרזר


ניסיון החיים המקצועי של אבי החל מגיל 13 בהיותו נער צעיר הוא עזר להוריו והתחיל לעבוד במאפיה בנתניה.

לאחר  מכן המשיך  בתחום המסעדנות  ועבר לעבוד כמלצר באולם אירועים ותוך זמן קצר זיהו את כישוריו והפך להיות מנהל אירועים.

בזמן זה אבי כבר הבין שהוא פגש את "שאהבה נפשו" וזה הפך להיות חלק בלתי נפרד מעולמו.
במהלך השנים אבי עבד קשה מאוד למד, טעם והתמקצע בתחומים שונים בעולם הקולינריה ,בגיל 24 התחיל ללמוד שף קונדיטור בבית הספר "תדמור"  לבישול, אפיה ומלונאות.

אבי נשוי לדורית ואבא ל3 ילדים מתבגרים.
רבים נחשפו וטעמו את סגנון בישולו הייחודי ושמו של אבי הולך לפניו.
אבי והצוות שלו  אחראים על מאות אירועים מוצלחים ובלתי נשכחים.

הניסיון הרב של אבי יכול לחסוך לכם הרבה "כאבי ראש" והרבה כסף.

כשמדובר בקייטרינג לאירוע, תקבלו אצלנו הפקה מקצה לקצה, החל מהרעיון ועד לסיום האירוע שתגיעו כאחד האורחים, ובסיום האירוע תגרפו מחמאות לעוד הרבה שנים.

מחפשים קייטרינג לאירוע, אבי ישמח לתת מענה מקיף באופן אישי ומדויק לכם לפי אופי האירוע והתקציב.

למה אנחנו

יצירות ייחודיות
יצירתיות פורצת גבולות
ידע וניסיון
התאמה אישית

נשמח לעמוד לשירותכם

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן